Jr. HR Adviseur (vervuld)

Voor een opdrachtgever van The Recruitment Agency zijn wij op zoek naar een junior HR adviseur mét ambitie & potentie. Het betreft een nieuwe functie met een gevarieerd takenpakket. Je draagt zorg voor de personeelsadministratie en bewaakt de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers. Je bent tevens verantwoordelijk voor het op orde houden van personeelsdossiers en stelt ook arbeidsovereenkomsten, lease-overeenkomsten en alle voorkomende HR correspondentie op. Je ondersteunt de directie met gevraagd en ongevraagd advies en je bent altijd op zoek naar verbeteringen op gebied van HR. Tevens is recruitment onderdeel van jouw functie, het opstellen van een functieprofiel en vacaturetekst is voor jou geen probleem. Dit is een prachtige functie bij een groeiend en toonaangevend bedrijf die door jouw pro-actieve houding & ambitie nog verder vorm gegeven kan worden. 

Functie eisen

  • Relevante HBO/ WO opleiding
  • 1-2 jaar ervaring als HR adviseur is mooi meegenomen net als werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, bijbanen horen hier zeker ook bij!
  • Een enthousiaste en proactieve werkhouding
  • Een integer en ambitieus karakter
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal

Procedure

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan gaan wij heel graag met je in gesprek. Kom direct met ons in contact en gebruik de “Whatsapp direct” button. We horen graag van je! Liever contact per mail? Dan kun je ons bereiken via info@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311.