Directeur detachering (vervuld)

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de groei van de organisatie en de bijbehorende medewerkers? Wil én kan jij elke dag het verschil maken?

Wat ga jij doen?

Als directeur detachering ben je een volwaardig MT lid  en ben je verantwoordelijk voor sales, recruitment, verzuim en gedetacheerden binnen je eigen team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van diverse vestigingen, 30 recruiters & accountmanagers en ruim 500 gedetacheerden.

In deze organisatie vervul je een zelfstandige MT functie binnen een eigen domein en rapporteer je aan de algemeen directeur. Je werkt samen en door je inzet en vooral ervaring weet je mensen te inspireren en de sales binnen jouw team naar een next level te brengen. Je doel in deze functie is zowel de organisatie als de medewerkers te laten groeien, het marktaandeel te blijven vergroten, nieuwe kansen te signaleren en deze ook samen te verzilveren.

In deze directie functie krijg je te maken met uitdagingen en vraagstukken op gebied van sales; processen beter, sneller, leuker en meer rendabel maken. Recruitment; het uitbouwen van je eigen teams en de teams op de diverse locaties. Verzuim; een mooie uitdaging om met jouw kennis en ervaring het ziekteverzuim onder de gedetacheerden terug te dringen en in de toekomst te voorkomen en gedetacheerden; de positie van marktleider uitbouwen en daarbij altijd kiezen voor het beste voor gedetacheerden, opdrachtgevers en de eigen organisatie.

Naast de day-to-day business, bezoeken aan je teams op de verschillende kantoren, lever je ook een inhoudelijke bijdrage aan aanbestedingen binnen jouw domein. Je bent sterk op samenwerking gericht, intrinsiek gemotiveerd en je dwingt respect af met je persoonlijkheid, kennis & ervaring en niet op basis van hiërarchie.

Wat neem jij mee?

Je bent een echte vakidioot; je hebt ruime ervaring in het coachen (5-10 jaar), faciliteren, aansturen, inspireren en innoveren binnen de detachering- en/of uitzendwereld. Het commerciële spel van uren, tarieven, plaatsingen en uitbouwen van full service dienstverlening heeft geen geheimen voor jou. Daarnaast heb je ervaring in het interpreteren van management informatie en cijfers en nóg belangrijker jij kunt commerciële processen sneller, leuker en rendabeler maken! Met jouw energie, kennis & ervaring weet je je team aan je te binden, ben je een gesprekspartner op niveau en kloppen teammanagers graag bij je aan voor tips en adviezen. Je leert je team anders naar vraagstukken en uitdagingen te kijken en loopt zelf altijd voorop.

Je bent energiek, volgt trends en politieke besluiten op gebied van detachering en je eigen specialisme op de voet en weet deze om te buigen naar kansen en weet deze ook te verzilveren! Je loopt graag voorop en streeft áltijd naar een 10. De organisatie heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over WO werk-& denkniveau
 • Is woonachtig in het Midden van NL en is op dagelijkse basis reisbereid naar verschillende kantoren in Nederland.
 • Is bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, maar 32 uur is bespreekbaar
 • Herkent zich in de volgende woorden: commercieel, coach, facilitator, strategisch, open en professioneel
 • Beschikt over leidinggevende ervaring met >250 medewerkers of meer
 • Heeft ervaring opgedaan in de detacherings- en/of uitzendwereld

Wat kun jij verwachten?

 • Een zelfstandige MT functie van directeur binnen een professionele organisatie
 • Een rol in een team dat te beschrijven is als vrolijk, hecht, snel & open
 • Meer dan marktconform salaris passend bij jouw ervaring, capaciteiten en kwaliteiten met aantrekkelijke bonusregeling
 • Een leaseauto passend bij de functie
 • Compleet verzorgde lunch op kantoor
 • Aantrekkelijk employee benefitspakket op gebied van pensioenen, verzekeringen en de mogelijkheid om te participeren.

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan ga ik heel graag met je in gesprek. Kom direct in contact en gebruik de WhatsApp direct button. Liever contact per mail? Dan kun je mailen naar: laurie@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311 en vragen naar Laurie Meiring.