Recruiter (vervuld)

Voor een opdrachtgever van The Recruitment Agency zijn wij op zoek naar een corporate recruiter. In deze functie ben jij onderdeel van het HR team en rapporteer je rechtstreeks aan de HR Manager. Je werft pro-actief kandidaten voor diverse interne vacatures voor verschillende afdelingen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het houden van vacatures intakes, opstellen van vacatureteksten. Je inleven in de functie, het team en de kandidaat is in deze functie erg belangrijk. Jij bent binnen het HR team dé specialist op gebied van recruitment. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van recruitment en werkt nauw samen met marketing & communicatie.

- Als ervaren corporate recruiter draag jij bij aan verdere professionalisering, employer
branding, communicatie en candidate experience.
- Opstellen van vacatureteksten.
- Pro-actief searchen naar de juiste profielen.
- I.s.m. leidinggevenden interviewen van kandidaten.
- Verantwoordelijk voor gehele wervingstraject van A tot Z.
- Adviseren van management op gebied van recruitment.
- Onderhouden van externe contacten met opleidingsinstituten en studieverenigingen.

Functie-eisen

- Ondernemende recruiter met twee tot vier jaar recruitmentervaring.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en échte netwerker.
- Kennis van de arbeidsmarkt, trends & ontwikkelingen.
- HBO werk-& denkniveau

Verras jij kandidaten en collega's graag met jouw kennis op gebied van recruitment? Zie jij elke vacature als het visitekaartje van het bedrijf? Werk jij graag gestructureerd, efficiënt en professioneel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Procedure

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan gaan wij heel graag met je in gesprek. Kom direct met ons in contact en gebruik de "Whatsapp direct" button. We horen graag van je! Liever contact per mail? Dan kun je ons bereiken via: info@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311.