HR Medewerker (vervuld)

Ter versterking van het huidige team is een opdrachtgever van The Recruitment Agency op zoek naar een HR Medewerker. Het hoofdkantoor van onze opdrachtgever is gevestigd in Almere. Het huidige team bestaat uit vier collega’s; te weten twee HR Adviseurs, een Recruiter en een HR Manager waar je nauw mee samenwerkt. We zijn op zoek naar een kandidaat die het team voor ten minste een jaar komt versterken.

Wat ga jij doen?   

Onze opdrachtgever is werkzaam in de zorgsector en heeft mede door alle ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 extra aandacht voor haar medewerkers en verzuim. In deze functie ligt je focus op de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter en daarnaast voer je werkzaamheden uit op het gebied van recruitment en werving- & selectie.

In deze functie ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Je bent binnen de organisatie en het team het aanspreekpunt op gebied van verzuim. Jij houdt overzicht op alle lopende verzuimcases, je houdt overzicht op alle lopende trajecten en bewaakt de voortgang. Je caseload bestaat uit kort verzuim cases, langdurig verzuim en re-integratietrajecten. Je bent tevens gesprekpartner voor bedrijfarts, ARBO,UWV en andere, externe partijen. Daarnaast ondersteun je ook op administratief gebied bij Recruitment. Je plant gesprekken, stuurt uitnodigen voor gesprekken uit en verzorgt een stuk agendabeheer bij inhurende managers.

Wat neem jij mee?

Je hebt neemt enige werkervaring op gebied van verzuim & re-integratie mee. Je bent een prettige, pro-actieve gesprekspartner met een duidelijk doel; het correct uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter, verlagen van verzuim en langdurig inzetbaar maken en houden van medewerkers.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting HRM of soortgelijk
 • Neemt minimaal twee jaar relevante werkervaring met zich mee
 • Is woonachtig in of in directe omgeving van Almere
 • Is bij voorkeur 32-40 uur per week beschikbaar
 • Herkent zich in de volgende woorden: zelfstarter, pro-actief, enthousiast en flexibel

Wat kun jij verwachten?

 • Een zelfstandige functie van HR medewerker voor in ieder geval een jaar
 • Een rol in een team dat te beschrijven is als informeel, enthousiast & doelgericht
 • Salaris passend bij jouw ervaring, capaciteiten en kwaliteiten
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis, pensioen, reiskostenvergoeding en de optie voor fietsregeling of een lease auto
 • Laptop & telefoon
 • Thuis werk mogelijkheid gedurende Covid-19

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan ga ik heel graag met je in gesprek. Kom direct in contact en gebruik de WhatsApp direct button. Liever contact per mail? Dan kun je mailen naar: laurie@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311 of via 06-46742911 en vraag naar Laurie Meiring.