The Career Call

In 5 stappen naar de perfecte carriere

Ben jij op zoek naar begeleiding bij het ontdekken én ontwikkelen van je professionele vaardigheden en talenten? Bij het identificeren van jouw carrière mogelijkheden? En wil je graag een compleet en concreet stappenplan om dit doel te bereiken? Speciaal hiervoor biedt The Recruitment Agency; The Career Call.

The Career Call is een compacte vorm van coaching die zich specifiek richt op het helpen en begeleiden van jou als professional binnen HR, Recruitment en Zakelijke dienstverlening bij het identificeren en vooral ook bereiken van je carrière doelen. Samen bespreken we je sterke punten, je interesses en je waarden, om vervolgens een potentieel carrière pad te bepalen die aansluit bij jouw wensen en profiel.

The Career Call iets voor jou?

Wat levert The Career Call op?

Kortom, The Career Call is voor alle professionals in HR, Recruitment en Zakelijke dienstverlening die graag een weloverwogen beslissing willen nemen over het vervolg van hun loopbaan, het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden en graag tips en trics willen ontvangen van een inhoudelijk gesprekspartner met een zeer uitgebreid netwerk, met passie en jarenlange ervaring in de bemiddeling van professionals binnen HR, Recruitment en Zakelijke dienstverlening. Met oog voor detail, talent en capaciteiten, maar vooral met een persoonlijke touch!

Meer weten?

Meer weten? Neem dan contact met ons op via T. 085-2460311 of via WhatsApp of plan hier direct je afspraak in via Calendly.