Interviews

Simone Kooij

Simone (41) woont samen met haar man Jasper, dochter Livia en zoontje Arthur in Muiden. Na een studie rechten in Amsterdam is zij haar carrière gestart als legal counsel bij Endemol en daarna werkzaam geweest als advocaat bij een advocatenkantoor, De Brauw Blackstone Westbroek, in Amsterdam. In de afgelopen 16 jaar heeft zij daar prachtige stappen gemaakt. Ooit gestart als jurist en daarna een overstap gemaakt naar HR in de functie van coördinator staffing & talentmanagement, Head of learning en sinds 3 jaar als chief HR officer.

Bart Pijpers

Bart (36) woont samen met zijn vriendin Nicolette en zijn pasgeboren zoon Arthur in Bergen op Zoom. 3,5 jaar geleden is Bart gestart bij Wyzer, eerst als directeur Bedrijfsvoering & Zorg, daarna snel doorgegroeid naar de directeurspositie bij Even Werkt! Daarvoor heeft hij zijn werkervaring opgedaan in verschillende functies bij detacheringsorganisatie Maandag.

Annemiek Bourgonje- van Klaveren

Annemiek Bourgonje -van Klaveren (36) woont in het mooie Huizen met man Benjamin en dochter Sophie en zoontje Louis. Met haar ruime ervaring op het gebied van employer branding én marketing voorziet zij organisaties en bedrijven van advies om talent aan te trekken en te behouden. Haar carrière begon in loondienst met marketingrollen bij bekende retailers zoals Gant en G-Star, vervolgens bij Reed Business en Dynniq. Daarna werd zij gedetacheerd via YOBZ bij DPA en Elevation Group. Sinds half 2023 is zij helemaal zelfstandig met haar bedrijf ‘Unlimited Stories’.

Natascha Gemerts- de Wilde

Natascha (46) woont in Amsterdam Noord samen met haar man, hond en twee katten. Sinds 2000 is Natascha werkzaam in het vakgebied van HR. In 2000 gestart bij Adecco als consultant en vervolgens als HR businesspartner, HR adviseur duurzame inzetbaarheid en adviseur vitaliteit en verzuim adviseur ruime ervaring opgedaan. Vanaf begin dit jaar werkzaam als interim adviseur op gebied van inzetbaarheid en verzuim.

Marieke Mosterd-Hubregtse

Marieke (38 jaar) woont in Capelle aan de IJssel met man Roland en haar twee dochters. Ze heeft ruim 16 ervaring als HR-professional in diverse functies. In 2007 gestart als HR assistent bij T For Telecom en daarna ervaring opgedaan bij onder andere MediaMarktSaturn, ProRail en Klein Retail Group en als interimmer diverse opdrachten uitgevoerd bij Medux, Prokino Kinderopvang, Stichting Natuurstad Rotterdam en nu bij Woonbron.