Kandidaten

Ben jij op zoek naar een functie binnen HR, Recruitment of Zakelijke dienstverlening? En wil je graag weten wat The Recruitment Agency voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek. Ook als je (nog) niet weet wat jouw volgende stap moet zijn. Wij nemen graag de tijd voor je, dus wij werken uitsluitend op afspraak, maar zijn daarin flexibel ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar en plannen we afspraken. Bij The Recruitment Agency ook geen ingewikkeld, tijdrovend proces met motivatiebrieven en cv’s, maar direct contact via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Op onze vacature pagina tref je de meest actuele vacatures. Niet al onze lopende vacatures worden hier getoond, dit in verband met vertrouwelijke procedures. Wil je meer weten over jouw opties? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag over je mogelijkheden!

Bij The Recruitment Agency zijn wij gefocust op specialismes; vacatures binnen HR, Recruitment en Zakelijke dienstverlening en kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende vacatures op basis van werving-& selectie en interim:

NVP Sollicitatiecode

Bij The Recruitment Agency vinden we een eigentijds, eerlijk & transparant werving-& selectieproces erg belangrijk daarom werken wij via de NVP sollicitatiecode. Dé gedragscode voor werving-& selectiebureaus.

Recruitercode

De recruitercode is een samenhangend geheel van praktische richtlijnen, ethische principes, regels en opvattingen die de recruiter hanteert bij het uitoefenen van het vak. De code is opgesteld door vakgenoten en biedt een professioneel referentiekader voor iedereen binnen recruitment. Ook The Recruitment Agency staat geregistreerd en staat voor professioneel, bekwaam en integer recruitment. Ook Laurie Meiring is hierin opgenomen als geregistreerd recruiter: Recruitercode.