Intercedent/ Projectmanager (vervuld)

Ter versterking van het huidige team is de opdrachtgever van The Recruitment Agency op zoek naar een projectmanager uitzendbureau met ervaring. Wil jij ondernemen binnen een onderneming, ben jij niet bang voor een uitdaging en krijg je energie van de juiste match maken bij een uitzendbureau in de bouw in Provincie Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?                                                                                                                                                                              Als projectmanager bij dit uitzendbureau ligt een prachtige uitdaging om de bestaande dienstverlening verder uit te bouwen en te professionaliseren. Je krijgt in deze rol de vrijheid, ruimte & middelen om het bureau verder op de kaart te zetten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit een combinatie van Recruitment; het zoeken én vinden van de best passende kandidaten voor de opdrachtgevers. Accountmanagement; bezoeken van nieuwe & bestaande opdrachtgevers en binden & boeien van medewerkers en Marketing. Het bedenken en uitvoeren van acties om de naamsbekendheid te vergroten, denk hierbij aan social media (Linkedin, Facebook & YouTube), maar ook het organiseren van events om opdrachtgevers en medewerkers te bereiken. Ook het mede ontwikkelen van een nieuwe, aansprekende website en ontwikkelen van promotiemateriaal hoort bij deze functie. Je krijgt in deze functie de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen en uit te voeren en je krijgt een kick van de afwisseling van werken op kantoor en op pad gaan naar bedrijven.

Je bent in deze functie mede verantwoordelijk voor de commerciële successen van het bureau. Jouw hart gaat sneller kloppen van plaatsingen en het spel van uitzenden; plaatsen, tarieven en marges heeft geen geheimen meer voor jou. Je hoeft dit zeker niet allemaal alleen te doen en je komt in een klein team waarin je ook administratief ondersteund wordt en je ingewerkt zult worden door een ervaren collega. In deze functie val je direct onder de directeur en stem je wekelijks je plannen en acties af met je collega’s. Het uitzendbureau is gelieerd aan een opleidingsbedrijf in de bouw en zodoende ligt er een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers voor je klaar en werk je nauw samen met collega’s van de opleiding.  Daarnaast werken ze nauw samen met ROC’s in de Provincie Groningen.

Wat neem jij mee?                                                                                                                                                                           Je hebt enige ervaring in de uitzendbranche opgedaan als bijvoorbeeld intercedent. Je hebt een duidelijke affiniteit met de doelgroep bouw. Je spreekt de taal van de medewerkers die bestaan uit o.a. timmermannen, metselaars & tegelzetters. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en een rondje te bellen naar opdrachtgevers of om toonaangevende bouwbedrijven in de Provincie Groningen te bezoeken.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een afgeronde MBO+/ HBO opleiding
 • Is woonachtig in of omgeving van provincie Groningen/ Drenthe
 • Is bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, maar 38/36/32 uur is bespreekbaar
 • Thuiswerken is een optie
 • Herkent zich in de volgende woorden: oprecht geïnteresseerd, creatief, lef, ondernemend, eager en is gericht op samenwerking
 • Heeft recent ervaring opgedaan in de uitzend/detacheringswereld en wil graag bouwen en door middel van samenwerking.

Wat kun jij verwachten?

 • Een zelfstandige functie van intercedent binnen een ambitieuze, kleine organisatie
 • Een rol in een team dat te beschrijven is als hecht, open, direct & enthousiast
 • Bij een uitzendbureau met een unieke propositie met drie doelgroepen: leerlingen die klaar zijn met hun opleiding, toekomstige leerlingen die ervaring op gaan doen in de bouw en ervaren medewerkers (vakkrachten)
 • Meer dan marktconform salaris passend bij jouw ervaring, capaciteiten en kwaliteiten
 • Lease auto passende bij de functie
 • Laptop & telefoon
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen & trainingen passende bij de functie.

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan ga ik heel graag met je in gesprek. Kom direct in contact en gebruik de WhatsApp direct button. Liever contact per mail? Dan kun je mailen naar: laurie@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311 of via 06-46742911 en vraag naar Laurie Meiring.