Bidwriter detachering (vervuld)

Wil jij écht iets betekenen? Bezit jij de drive om het verschil te maken? Heb jij oog voor detail en uitstekend gevoel voor tekst? Weet jij alle informatie uit de organisatie te verzamelen om deze te vertalen naar een winnende offerte?  

Wat ga jij doen?                                                                                                                                                                              

Als bidwriter/tenderspecialist ga jij het verschil maken op gebied van het schrijven van aanbestedingen/tenders. Doel van deze functie is om marktleider te blijven én vooral verder uit te bouwen. Vanuit een samenwerking met collega’s uit diverse lagen van de organisatie werk je naar winnende tendertrajecten toe. Binnen deze organisatie is het zendertraject gesplitst, dat wil zeggen dat je als bidwriter procesmatig & juridisch wordt ondersteunt. 

In deze functie kun je je commerciële & creatieve ei geheel kwijt. Binnen deze detacheringsorganisatie werk je vanuit Utrecht  en haal je de juiste input en informatie bij betrokken stakeholders uit de organisatie. Je werkt gestructureerd en houdt overzicht op deadlines uit het bijbehorende tendertraject. Je analyseert tenders  en vertaald dit naar een winnende, commerciële offerte. Je voldoet aan de kwalitatieve eisen en weet dit te vertalen naar aan aanbieding in de stijl en gevoel van de organisatie waar opdrachtgevers niet om heen kunnen! Je schrijft vanuit inhoud en kennis vanuit het sociaal en/of ruimtelijke domein is een duidelijke pré. Je leest bestekken, stelt kritische vragen over de inhoud, punten & komma’s en neemt relevante werkervaring, kennis & kunde mee.

Wat neem jij mee?

Je hebt een echte passie voor schrijven en de Nederlandse taal. Je hebt ervaring opgedaan in het schrijven en samenstellen van winnende offertes, bij voorkeur ook opgedaan bij een uitzendorganisatie, detacheringsorganisatie of extern bureau. Je hebt een intrinsieke motivatie om trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied bij te houden en vooral ook toe te passen. Je bent een teamplayer en weet in alle lagen van de organisatie informatie in te winnen en deze om te zetten naar een winnende offerte!

Met jouw passie, kennis en ervaring maak jij het verschil.

In de functie van bidwriter/tenderspecialist leg je verantwoording af aan de operationeel manager en werk je nauw samen met een collega bidwriter/tenderspecialist en de operationeel manager en daarnaast zul je procesmatig en juridisch ondersteunt worden in alle trajecten.

De ideale kandidaat

  • Beschikt over een afgeronde HBO  opleiding
  • Is woonachtig in of in de omgeving van Utrecht
  • Is bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, maar 32 uur is bespreekbaar
  • Herkent zich in de volgende woorden: passie voor tekst, positief kritisch & teamplayer
  • Heeft ervaring met het schrijven van tenders & offertes bij voorkeur ook opgedaan bij een uitzendorganisatie, detacheringsorganisatie of extern (tender advies)bureau.

Wat kun jij verwachten?

  • Een zelfstandige functie als bidwriter/tenderspecialist waarin je kunt schrijven én scoren voor de eigen organisatie
  • Een rol in een team dat te beschrijven is als vrolijk, hecht, snel & open met een informele werksfeer
  • Meer dan marktconform salaris passend bij jouw ervaring, capaciteiten en kwaliteiten
  • Compleet verzorgde lunch op kantoor
  • Aantrekkelijk employee benefitspakket op gebied van pensioenen en verzekeringen.

Voel jij je aangesproken en pas je in bovenstaand profiel? Dan ga ik heel graag met je in gesprek. Kom direct in contact en gebruik de WhatsApp direct button. Liever contact per mail? Dan kun je mailen naar: laurie@therecruitmentagency.nl. Bellen kan ook! Via 085-24 60 311 en vragen naar Laurie Meiring.